Mere end
​30 års erfaring

​Høj kvalitet til
​konkurrencedygtige priser

Faglige
​stolthed

Sprøjtemaling af køkkenlåger og døre tilbydes

Med sprøjtemaling af køkkenlåger får dit køkken nyt liv, og du undgår en dyr udskiftning af hele køkkenet. Hos Pleidrup's Autolakering i Horsens forvandler vi det gamle og slidte køkken til et funklende nyt. Med vores professionelle udstyr sørger vi for en holdbar og smuk sprøjtelakering og sprøjtemaling af køkkenlåger og andre køkkenelementer.

SÅDAN FOREGÅR EN SPRØJTEMALING AF KØKKENLÅGER

​Vi starter med at vaske dørene/lågerne af. Herefter slibes de, og vi spartler eventuelle ujævnheder ud. Efterfølgende grunder og lakerer vi, og vi sørger naturligvis for en grundig rådgivning om valg af farver og materialer, inden vi går i gang. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du ønsker professionel maling af køkkenlåger og døre til dit hjem.

HVAD KOSTER SPRØJTEMALING AF DØRE OG KØKKENLÅGER?

Vi tilbyder en gennemsnitlig pris for sprøjtemaling af en dør på 600 kroner eksklusive moms. Du skal blot komme forbi os i Horsens og aflevere det, der trænger til en gang maling, og så klarer vi resten. 

​Ved lakering af køkkenlåger og lakering af døre er vi altid konkurrencedygtige i vores priser, og ved at lade os stå for at male køkkenlåger og døre for dig, får du altså en nem og billig løsning. Udover sprøjtemaling af køkkenlåger og døre, tilbyder vi også sprøjtemaling og lakering af møbler.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

​Har du nogle spørgsmål, ønsker du at høre mere om vores sprøjtemaling af køkkenlåger og andre elementer, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en forvandling af dit køkken, så kan du altid kontakte os. Du kan enten ringe på telefon 75 61 22 77, eller du kan skrive til vores e-mail pleidrup@mail.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at sprøjtemale for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Pleidrup's Autolakering v/Dennis Pleidrup

Sandøvej 18

8700 Horsens

CVR: 27651577

Kontakt os

☎ Tlf.: 75 61 22 77

✉ E-mail: pleidrup@mail.dk

Partnere

Find os