Mere end
​30 års erfaring

​Høj kvalitet til
​konkurrencedygtige priser

Faglige
​stolthed

Sprøjtemaling af køkkenlåger og døre tilbydes

Med sprøjtemaling af køkkenlåger får dit køkken nyt liv, og du undgår en dyr udskiftning af hele køkkenet.

Sådan foregår en sprøjtemaling af køkkenlåger

Hos Pleidrup's Autolakering i Horsens nær Løsning og Hedensted forvandler det gamle og slidte køkken til et funklende nyt. Med vores professionelle udstyr sørger vi for en holdbar og smuk sprøjtelakering og sprøjtemaling af køkkenlåger og alle andre køkkenelementer.

​Vi starter med at vaske dørene/lågerne af. Herefter slibes de, og vi spartler eventuelle ujævnheder ud. Efterfølgende grunder og lakerer vi, og vi sørger naturligvis for en grundig rådgivning om valg af farver og materialer, inden vi går i gang.

HVAD KOSTER SPRØJTEMALING AF DØRE OG KØKKENLÅGER?

Vi tilbyder en gennemsnitlig pris for sprøjtemaling af en dør på 600 kroner eksklusive moms. Du skal blot komme forbi os i Horsens og aflevere det, der trænger til en gang maling, og så klarer vi resten.

Vi tilbyder også sprøjtemaling af udvalgte møbler.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

​Har du nogle spørgsmål, ønsker du at høre mere om vores sprøjtemaling af køkkenlåger og andre elementer, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en forvandling af jeres køkken, så kan du altid kontakte os. Du kan enten ringe på telefon 75 61 22 77, eller du kan skrive til vores e-mail pleidrup@mail.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

send en e-mail

Ønsker du et gratis og helt uforpligtende tilbud på autolakering eller lakering af døre, låger eller møbler, så udfyld formularen og vi vender tilbage snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Pleidrup's Autolakering v/Dennis Pleidrup

Sandøvej 18

8700 Horsens

CVR: 27651577 

Kontakt os

☎ Tlf.: 75 61 22 77

✉ E-mail: pleidrup@mail.dk

Partnere

Find os

Pleidrup's Autolakering

v/Dennis Pleidrup
Sandøvej 18
8700 Horsens