Er du træt af ridser i lakken og generelt slitage i lakken på din bil? Hos Pleidrup's Autolakering kan vi klare alle typer af lakeringsopgaver, når du skal have lakeret din bil. 

Vi har over 30 års erfaring med lakering af alle former for lakering af biler og du kan derfor trygt stole på at din veteran bil, motorcykel, bil eller knallert er i trygge hænder. 

Vi kan stå for lakering af din bil, om det er på grund af ridser, store skader, eller om det er en om lakering eller fordi du ønsker en ny farve på din bil. 

Vi servicere en del kunder fra Vejle, Skanderborg & Århus. 

Udover lakering af bil, kan vi også lakere motorcykler, knallerter og veteranbiler. 

Lakering af veteranbil

Har du et ønske om at få din veteranbil til at skinne, som var den helt ny? Vi har over 30 års erfaring med lakering af veteranbiler og andre biler generelt. 

Vi arbejder med autolakering hver dag og vi anvender kun materialer af højeste kvalitet. Vi bruger altid Spies Hecker til lakering af biler, da vi udelukkende kun vil levere top professionelle resultater af højeste kvalitet. 

Pris på lakering af veteranbiler er varierende alt efter hvad du skal have lavet, men vi tilbyder altid lakering af veteranbiler til konkurrencedygtige priser. 

Hvad koster lakering af bil?

Prisen på lakering af bil afhænger af flere forskellige parametre, modellen, ønskede farve og størrelsen på lakerings området er de parametre vi har med ind over den samlede pris. 

Vi tilbyder dog altid lakering af biler til konkurrencedygtige priser, du får derfor altid en kompetent og god pris ved os. 

Du er velkommen til at kontakte os i dag på telefon 75 61 22 77 og få et tilbud på lakering af din bil.

Vi glæder os til at høre fra dig!