Hos Pleidrup's Autolakering har vi lakeret biler i mange år. Vi ved, hvad der holder. Vi er opdateret i de nyeste laktekniske arbejdsmetoder. Vi er et velfungerende værksted med det optimale udstyr.

Autolakering i yderst høj kvalitet

Hos Pleidrup's Autolakering er du garanteret kvalitets autolakering, og vi leverer således altid et godt resultat for vores kunder, der primært kommer fra Horsens, Vejle og Århus. Vi stiller ligeledes høje krav til samtlige af vores leverandører, så vi på den måde kan være sikre på, at vi udelukkende anvender de bedste produkter i vores arbejde.

Skal du eksempelvis have foretaget en sprøjtelakering, er vi de helt rette at gå til. Vi er et pålideligt firma, der holder, hvad vi lover, og herudover sørger vi også for altid at holde os opdateret inden for branchen, så vi hele tiden kan blive bedre til vores arbejde med autolakering.

Satser på den gode kvalitet

Den faglige stolthed er drivkraften når vi løser opgaver. Derfor vil du opleve, at vi går til din opgave med liv og sjæl.

Spies hecker

Det er også af samme grund vi har valgt udelukkende at benytte de bedste råvarer fra "Spies Hecker" - der har udviklet og leveret maleprodukter verden over i de sidste 120 år.