Med sprøjtemaling af køkkenlåger får dit køkken nyt liv, og du undgår en dyr udskiftning af hele køkkenet. Hos Pleidrup's Autolakering i Horsens forvandler vi det gamle køkken til et funklende nyt. Med vores professionelle udstyr sørger vi for en holdbar og smuk sprøjtelakering og maling af køkkenlåger og andre køkkenelementer.

Vi arbejder i Horsens, Vejle, Skanderborg og Aarhus. Så søger du professionel sprøjtemaling af køkkenlåger, maling af køkkenskabe og sprøjtemaling af døre i eller omkring disse byer, er du velkommen til at kontakte os!

Sådan foregår en sprøjtemaling af køkkenlåger

Vi starter med at vaske dørene/lågerne af. Herefter slibes de, og vi spartler eventuelle ujævnheder ud. Efterfølgende grunder og lakerer vi, og vi sørger naturligvis for en grundig rådgivning om valg af farver og materialer, inden vi går i gang. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du ønsker professionel sprøjtemaling af køkkenlåger og sprøjtemaling af døre til dit hjem.
​​
Med vores erfaring og kompetencer kan vi klare langt det meste. Vi udfører derfor også gerne maling af køkkenlåger og maling af køkkenskabe.

Udover sprøjtemaling af køkkenlåger, så kan vi hos Pleidrup's Autolakering også tilbyde sprøjtemaling af møbler

Hvad koster sprøjtemaling af døre og køkkenlåger?

Vi tilbyder en gennemsnitlig pris for sprøjtemaling af døre på 700 kroner eksklusive moms pr. dør. Du skal blot komme forbi os i Horsens og aflevere det, der trænger til en gang maling, og så klarer vi resten.

Ved lakering af køkkenlåger og lakering af døre er vi altid konkurrencedygtige i vores priser, og ved at lade os stå for at maling af køkkenlåger og døre for dig, får du altså en nem og billig løsning. Udover sprøjtemaling af køkkenlåger og sprøjtemaling af døre, tilbyder vi også sprøjtemaling og lakering af møbler.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Har du nogle spørgsmål, ønsker du at høre mere om vores maling af køkkenskabe, sprøjtemaling af døre og andre elementer, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en forvandling af dit køkken, så kan du altid kontakte os. Du kan enten ringe på vores telefon 75 61 22 77, eller du kan skrive til vores e-mail pleidrup@mail.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at sprøjtemale for dig.