​Trænger dine møbler til nyt liv? Lad os udføre sprøjtemaling af møbler for dig. Hos Pleidrup's Autolakering kan vi klare alle former for lakeringsopgaver – også når du skal have sprøjtemalet dine møbler. Vi er placeret i Horsens, men har mange kunder fra Vejle, Skanderborg & Århus. Fra vores lakeringscenter kan vi foretage lakering af alverdens former for møbler.

Når du vælger os til at stå for sprøjtemaling af dine møbler, får du en kvalitetsløsning. Vi går op i det gode håndværk, hvilket kommer dig til gode. Du får nemlig en rigtig flot løsning, når du lader os stå for sprøjtemaling af dine møbler. Vi er den perfekte løsning, når du ønsker et resultat af god kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vi kan sprøjtemale alverdens former for møbler

Møbler kan med tiden trænge til nyt liv eller et mere moderne look. Sprøjtemaling af møbler kan være med til at gøre en verden til forskel. Vi kan få dine møbler til at se helt nye ud eller give dem et friskt og anderledes look. Vi kan sprøjtemale alt fra store til små møbler.

Sprøjtemaling af møbler hos os kan gøres på møbler af nogle bestemte materialer. Vi har mange års erfaring inden for lakerings faget, hvilket gør os i stand til at sprøjtemale møbler af alverdens former for materialer. Vi kan blandt andet sprøjtemale møbler i træ, plast, aluminium, stål og i diverse kunststoffer.

Vi er altså yderst alsidige, og du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har et eller flere møbler du ønsker at få sprøjtemalet.

Vi tilbyder derudover også sprøjtemaling af køkkenlåger og døre

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på sprøjtemaling af møbler

Det er altid muligt at få et uforpligtende tilbud på sprøjtemaling af møbler, inden vi går i gang med opgaven. På den måde kender den endelige pris på forhånd.

Vil du vide mere om, hvilke løsninger vi kan klare inden for sprøjtemaling af diverse møbler, er du velkommen til at kontakte os. Skriv til os på vores e-mail pleidrup@mail.dk eller ring til os på telefon 75 61 22 77